Thursday, 19 January 2012

Tiga Sabahat Baik [ baik ker?? ]

.. Assalamualaikum ..

Jom kita menghayati cerita tanpa dialog hanya melalui gambar semata-mata 
::Nota tambahan SINI SINI ::
(=^,^=)







Cuba teka siapa yang habiskan makanan di dalam semua bekas tu??
jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!!
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

15 comments:

akuamir said...

kucing hitam lah kan.. dah dye je asik ade kat bekas tuh,,haha

Ibu Lala said...

saya pun suka kucing. tapi sejak tinggal kat KL ni nak bela kucing pun payah. Nanti merayap sana sini. Anak-anak pulak pantang jumpa kucing. Nak peluk nak pegang kucing tu. Tapi mereka alah dengan bulu kucing. Nanti batuk, demam.

dyabunga said...

mestilah yg oren btl x?

Syira Rara said...

yg hitam tu samaseng gile..haha.sy baru follow ur blog..kalau rajin singgah la blog sy..kalau sudi follow..blh share byk cerita nnt (^_^)

Fafau De Craft ( Zana ) said...

lama daa xmain2 ng kucingg.. :(

QasehnyaRania said...

kucing hitam yg habiskan,,
hye mashi ..lama tak melawat u ... ;p

MrS. F!zA said...

comel nya cat hitam oren putih tu.. unik sgt kombinasi color dia..

mashitah ismail said...

jawapan::

rutih harian meow2
oren - mengiow minta makanan, lepas makan lepak di rumah.
hitam - makan tempat sendiri dan abis makan jalan2 cari gf.
tompok - Juara makan(dia seorang betina yang lain jantan) lady first

hehehe

mashitah ismail said...

akuamir :: salah!!

mashitah ismail said...

Ibu Lala :: best kalau dapat berkongsi hobi yang sama dengan anak-anak .. ^_^ ..

mashitah ismail said...

dyabunga :: salah!!

mashitah ismail said...

Syira Rara :: mashi dh BW blog syira tapi kan tak jumpe button follow?? help2 :(

mashitah ismail said...

Fafau De Craft :: jgn sedey2 Fafau, jom dtg kampung mashi nanti boleh jumpe kuning & da geng :)

mashitah ismail said...

Qasehnya Rania :: salah !! mashi baru BW blog pu3

mashitah ismail said...

Mrs Fiza :: nama dia tompok, kucing tu datang rumah mashi sebab bf dia duduk sini.. haha