Monday, 9 January 2012

Part 4 :: Kinabalu Park

.. Assalamualaikum .. 
Hari yang sungguh bertuah sebab masa mashi pergi ke sana suasana tak berapa nak ada kabus jadi 'line clear' permandangan gunung kinabalu .. ramai giler 'orang putih+hitam' kat atas tu .. orang malaysia berebut2 nak melancong ke negara bersalji tapi dorang semua datang sini .. Sebenarnya banyak tempat2 yang menarik di Malaysia ni .. rugi tau kawan2 tak cuba sendiri pengalaman melancong di tanah tumpah darah ku [eceh ingat bola plak hehe] ..


Taip laju2 pun tak gunakan .. jom layan gambar di bawah ..





macam iklan gigi colgate jer... [sila abaikan]

dah habis tengok?? jangan lupa tinggalkan komen ^_^

cerita berkaitan:-

jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!! 
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

6 comments:

dyabunga said...

cntiknya gunung kinabalu..

mashitah ismail said...

dyabunga:- ciptaan teragung dari tuhan yang maha esa ...
jom dya jln2 sini.. :)

dyabunga said...

memang teringin nk g sana..ble lah dpt g situ..hihi

mashitah ismail said...

dyabunga:- insyaallah, satu hari nnt.. mesti akan sampai.. ^_^ mashi tolong klik iklan nuffnang hari..nnt dah penuh tabung boleh kte g same2...

pinky_liscious said...

amboi sakan update psl jalan dia eh..hehe.. untung la da smpai kinabalu..huhu.. sana x panas eh kak?org ckp..

mashitah ismail said...

pinky:- hehe .. itu gambar lama .. jalan2 mei 2011.. KK panas dr semenanjung, tapi kat area kundasang xpanas sebab kawasan tanah tinggi.. :)