Saturday, 7 January 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

.. Assalamualaikum .. 
Contest dari blog nemomimosh
klik banner untuk 'join'

 Syarat-syarat :
1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

 mashi tag:-

jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!! 
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

2 comments:

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini dik

akak minat tp x sompat nak join,.. moga success...

mashitah ismail said...

saje je cuma nasib..hehe
thanks sudi follow HYG..
mashi dh follow blog akak semula ^_^
selamat berblog..