Wednesday, 4 January 2012

i LoVe dOodle

.. Assalamualaikum ..

Hai kawan-kawan .. Mashi minat sangat kat doodle .. sejak bile plak minat kat doodle ni? hehe sejak buat blog la ..
Disebabkan mashi ni bukan jenis berdarah seni dan kawan-kawan cakap "buat la header sendiri wei!!"  jadi mashi hantarlah email ke teddy_bie87@yahoo.com untuk tempah doodle header blok HYG ..

::Hasil Tempahan::


dan
doodle untuk dijadikan watermarks baru HYG
doodle & watermarks lama HYG :)

.
.
.
.
.
.
jeng..jeng..jeng.. ini la dia watermarks baru HYG .. maaf ye kalau buruk hehe

klik pada gambar untuk 'zoom'


Nak tahu tak siapa yang reka doodle header HYG tu??
Kepada kawan-kawan yang teringin nak tempah doodle yang awesome macam HYG jom klik blog merahitujambu .. dan harga dia pun tak mahal .. memang mampu untuk adik-adik beli ..

Selamat menjadi blogger yang kreatif!!!

jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!!
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

15 comments:

akuamir said...

halo2,, mashita! :)

tanx bg link tu..
dah pena dapat?? dye kire camne?? klo orang lawat ke?? klo orang click?? bole cter kan sket ta? tanx.. :)

mashitah ismail said...

iye amir..
mashi xpenah cash out lagi sbb tabung xpenuh lagi...
cash out minimum:-
nuffnang RM50
churp2 RM100
dia dikira per click, churp2 1 klik 20sen...

merahitujambu said...

doodle single tu baik letak watermark.x pasal kena curi..=)

merahitujambu said...

terima kasih tempah dri saya

mashitah ismail said...

merahitujambu:- harap athirah lebih berkarya lepas ni, sebab itu mashi suka skodeng blog kamu...

*hehe lupa plak nak letak watermarks..laju jer pegang mouse nak edit semula..mekasih sebab tlg ingatkan mashi ye...

QasehnyaRania said...

Oò..su pon nk tempah juga la.hehehe

mashitah ismail said...

QasehnyaRania:- boleh..cepat2 email athirah ye...

Fatin Mraz said...

cantik..nak gak..

mashitah ismail said...

fatin:- ^_^ jgn lupa email owner blog diatas ye fatin..

akuamir said...

mashita mashita,, camne nak tau dah bape etrkumpul.. sorry lagi skali,, hehe

mashitah ismail said...

amir:- selalu nyer kalau churp2 akan update sehari selepas .. jadi nak tahu dapat berapa kne la tunggu esok nyer...
dan nuffnang plak akan update selepas 3hari setiap kempen habis... ^_^

akuamir said...

ouekey2,, trimas.. bagus la mashita nie cepat je balas komen,,hehe.. :D

mashitah ismail said...

amir:- hehe hari ni cuti... sebab tu laju jer balas... ;)

MrS. F!zA said...

comelnya doodle pakai tudung itu..ahkak suka.. leh la bt header utk akak..hihihi..

mashitah ismail said...

mrs Fiza:- comelkan hasil tangan cik merahitujampu... kak fiza boleh la email kat owner blog tu ^_^.. sy tolong promote jer..hehe