Monday, 9 January 2012

BEN ASHAARI : PESAN DIA , IBUKU ..

.. Assalamualaikum .. 

Segmen dari blog BEN ASHAARI

klik banner untuk 'join'

Tiap-tiap hari mashi akan call emak di kampung .. biasa la anak bujang mesti emak abah sayang lebih daripada anak yang dah kahwin .. heHeheHe .. selalu pesanan terakhir sebelum panggilan telefon diputuskan:-
"shitah, ingat jangan tinggal solat! jangan lupa telefon mak lagi ye sebab kredit hp emak dah habis hehe " , manis jer ayat-ayat tu ..

i lOve emak forever!!

 Tarikh Tutup: 6 pagi, 10/01/2012

jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!! 
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

20 comments:

BEN ASHAARI said...

Jangan tinggal solat .. :)

Terima kasih kerana menjadi yang pertama ..

mashitah ismail said...

abg ben:- iye2 nak pergi solat la ni .. ^_^

terima kasih sebab sudi jadi follower saya .. happy sgt2 pagi ni..

... Wafa Awla ... said...

huhu , wah ! berjauhan di mata . Dekat dihati

mashitah ismail said...

wafa:- sentiasa dekat dihati .. sedey jer malam2 ni kan ...

^_^

miErah halim said...

pesan ibu tu satu azimat...

mashitah ismail said...

mierah:- btolx3... azimat yang menentukan syurga@neraka seorang anak .. :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

satu pesanan yang sangattttt baik.. =)

Arra Ahmad said...

solat tiang agama..wajib..:)

mashitah ismail said...

kak adza:- tiap kali call, mmg itu pesanan emak .. dah boleh hafal ayat & gaya ckp.. ^_^

mashitah ismail said...

arra:- betolx3... terima kasih arra sebab sudi jd follower mashi ^_^

dyabunga said...

pesanan utk dya jugak..jgn lupa solat..hihi

mashitah ismail said...

dya:- kte sama2 ingat pesanan emak mashi ye...

EZAD AMIR said...

kim salam kt mak ye...ekekekee

EZAD AMIR said...

follow u..

i'm fateehaa said...

mak kite pon same pesan macam tu. hehe :)

Ca Cik Duyung said...

zaman study,kalo tepon mak @ mak tepon ca, mak soh jaga mkn..jgn lambat2 mkn..sbb ca selalu sakit..huhu

akuamir said...

waaa.. best la bang ben follow .. :D

mashitah ismail said...

amir:- ^_^ itu yg lena jer tido mlm tadi ... hehe .. amir join la segmen yg abg ben buat, insyaallah nnt abg ben akan follow blog amir jgk... amin ..

Mr. Sepet said...

terbaik pesanan tue . . solat itu penting . .

mashitah ismail said...

mr.sepet:- itu la pesanan emak mashi yg paling mashi ingt .. hehe