Tuesday, 10 January 2012

Part 5 :: Kundasang Town

.. Assalamualaikum ..

Satu soalan di fikiran mashi .. orang2 di sini mandi pagi guna 'water heater' ke?? sejuk sangat2 .. mashi kan memang tak lepas kalau nak pergi negara ada salji sebab tak tahan sejuk (vv.) waaWaawaaWaa ..

Masa pergi tempoh hari, kawasan ni dalam proses pembangunan .. Banyak jalan2 baru yang tengah dibuat .. Kalau nak pergi Poring Hot Spring mesti lalu jalan ni dalam 1jam sampai la kot .. hihihi


Hasil pertanian yang ada dijual di sini .. rambang mata dibuatnya .. ^_^





ini kawan mashi, nama dia afzan (single)

model madu lebah ... zzz.ZZZ.zzz.ZZZ




nasib tak jebak membeli ^^
cerita berkaitan:-

jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!! 
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

2 comments:

dyabunga said...

dya pun mcm mashi jugak..kalau pergi negara yang ada salji mesti xlepas...xtahan sejuk..

mashitah ismail said...

dya:- mashi kena pkai baju 10 lapis kot baru lepas pergi..hehe