Saturday, 7 January 2012

Istana Kehakiman, Putrajaya

.. Assalamualaikum .. 

siapa arkitek bangunan ni kan??


jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!! 
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

14 comments:

akuamir said...

ouch,, knape click burung skali 3 kluar,,ahha..

mashitah ismail said...

itu iklan churp2... boleh taruk byk2... :)

haffizmohdnoor said...

siapakah???

mashitah ismail said...

AR Ahmad Rozi A Wahab, dari aQidea Architect..
sumber:- http://en.wikipedia.org/wiki/Palace_of_Justice_%28Malaysia%29

akuamir said...

ngahaaa!!! trimas la mashitah!! pening lah kat churp2,, nuffnang je lah bolekan.. :)

akuamir said...

churp2 bole mintak tolong?? nuffnang takleh ke??

mashitah ismail said...

hihi... amir ni mesti tak baca terma&syarat churp2 kn.... churp2 just share on fb/twitter/blog...senang nak suruh kawan klik dah dpt 20 sen...
tapi nuffnang kne klik iklan dalam blog baru dpt penuhkan tabung...
^_^

dyabunga said...

owh bru tau..arkitek tu AR Ahmad Rozi A Wahab..hehe

mashitah ismail said...

dyabunga:- mashi pun xtahu tapi baru jer search kat google.. hehe

dyabunga said...

info yg menarik..:)

mashitah ismail said...

dyabunga:- thanks.. itu salah 1 entry di tgh2 tak de idea baru.. ^_^

akuamir said...

mashita-->> ohh hehh mashitaa.. tapi kene rm100 kan kan.. takpe,, menabung sikit2 lam2 jadi bukit,,haha.. churp2 akan datang insyaALLAH..

klo2 mashita da dapat duit tabung bgtaw tau,, :D

akuamir said...

trima kasih mashitah!! akanku sentiasa menekan iklan2 segala apa cik mashitah pasang di blog nie.. :)

mashitah ismail said...

amir:- tabung churp2 mashi lambat lagi nak penuh..hehe klau cash out mesti la diam2 nnt amir mintak belanja hehe...

ha bgs2 nnt klik red bird + iklan nuffnang sekali ye.. mashi akan balas klik di blog amir jgk.. ^_^