Saturday, 29 October 2011

Trans Studio Bandung

:-sambungan cerita dari sini
Assalamualaikum

Kali ini tak banyak nak diceritakan sebab tempat di pergi untuk window shopping.
Layan gambar-gambar dulu kawan-kawan (^^,)

TRANS STUDIO BANDUNG
( Satu lokasi dengan Bandung Supermal / BSM )
Jl. Gatot Subroto 289 Bandung - 40273
Telepon : 022 - 9109 9999
Fax : 022 - 9109 9998
untuk maklumat lanjut:- Trans Studio Bandung

Baru nak masuk

Tak mesra pun orang2 di kaunter informasi ni!!

uuu dasyat!!
opah & gorila

ingat btol2 org tadi..

cantik..susunan dia


murah lagi Langkawi
abaikan yg baji hijau tu ye
opah & aki

terima kasih daun keladi ..
kalau suka jom follow blog ini ..
(^^,)

6 comments:

Anonymous said...

rasa kacak gambar last ko tu

mashimaro said...

noor nazrah: jelez la tu...hehe

sabree hussin said...

banyak ye entru jalan dekat blog ni :-)

ada banyak gambar tempat2 best nampaknye tu

mashimaro said...

sabree:- yup..kongsi dgn kawan2...sape nak pergi sane boleh la tambah ilmu pengetahuan dari sini...terima kasih sudi baca blog saya (^^,)

azura samsuddin said...

trans studio tu mmg tmpt wajib dah skrg kalo g bandung mcm g malaysia wajib g genting kan??

mashimaro said...

kak zura:- hehe saya xmasuk pun..juz pergi mall sbelah dia jer...hehe