Sunday, 30 October 2011

Blog [SC] Follower Giveaway

Assalamualaikum..

Kalau free boleh la cuba sama-sama ^^, 
mashi jumpa blog SC di blog Ben Ashaari.. kepada blogger baru macam mashi, mesti nak tambah rakan jadi boleh pergi ke sana..

special request:- m.edeqq paloma  & kak ummi jom joint mashi masuk contest ni... (^-,)

Giveaway Banner


Apa yang kawan-kawan kena buat?
  1. Follow blog SC ni. Kalau tak follow makne nye tak join ye :p
  2. Letakkan banner Giveaway SC ni dekat entri korang.(kalau boleh terus
    buat link image sebab senang orang nak join).
  3. Buat satu entri pasal giveaway SC ni bertajuk:"Blog [SC] Follower Giveaway"
  4. Linkkan entri anda ke ke entri GA ni.
  5. Tagged 2 orang rakan blogger dan pastikan dorang tau yang dorang di tag.
  6. link blog SC "http://shah-cyber.blogspot.com" dalam bloglist.
  7. Tinggalkan komen beserta link entri korang :)
  8. Pemenang akan dipilih secara rawak.
  9. Hadiah Akan Diberitahu Nanti.


jom meriahkan contest ni..klik sini




2 comments:

by Zent said...

betul mashi..tq sebab join :)

mashimaro said...

sama SC... (^^,)