Wednesday, 19 October 2011

Mariaty's Spa

:-sambungan cerita dari SINI

Assalamualaikum,

Yuuhuu..tak banyak gambar untuk mariaty spa sebab nyer masa tu saya sedang menikmati 100% perkhidmatan yang ditawarkan..hehe owner spa ni beragama islam menurut kata staff di sana..kalau dorang tipu..tipu la saya..cantik-cantik tukang urut + umur lebih kurang umur saya je.. (^^,) [bajet muda]


bilik untuk seorang
Banyak pakej yang ditawarkan.. Saya ambil Melati package [Reflexy 90', Pedicure&Manicure Spa] Rp250,000.

Mariaty's spa-cafe-gallery
Jalan Setiabudi 38 
Bandung 40141
Indonesia
Tel: 022-2035928, 2035285
Email: mariaty@ygy.centrin.net.id
website: Mariaty's Spa 

11 comments:

akmadablueberry said...

wah best nya..nak tnya, contact supir ada x?

mashimaro said...

ada..
nama diberi pak dedy:-
+6281321764661..
kalau akma nak mudah berurusan boleh contact terus Encik Zaki, no tel:-013-5845344
memang murah harga yang dia tawarkan...

(^^,)

akmadablueberry said...

sehari berapa ya??

*jgn mara tnya bnyk k..ngeh3*

mashimaro said...

tak apa..saya pun perangai macam ni jugak sebelum ke sana..kena buat semua di sini...

sehari untuk mobil ke hotel?

akma skodeng link ni ye:-
http://hatiberbungaros.blogspot.com/2011/10/3-hingga-6-oct-2011.html

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2011/10/de-tropis-guesthouse.html

saya cadangkan duduk dihotel yang murah janji bersih+selesa+selamat... duit lebih boleh buat shopping. ^^,

selamat bercuti akma

akmadablueberry said...

hotel dpt dah..nak tnya supir..sehari dia amik bape Rp?

mashimaro said...

akma sms pak dedi tny ye...dia ok jer..

akmadablueberry said...

ok thanks.. =)

akmadablueberry said...

mshimaro, dia buka harga Rp500,000 sehari..akma rasa cm mahal..masa uols g tu bpe ek sehari?

*sory tnya lg..uhukkk..=(*

mashimaro said...

akma:- mahal nyer...pergi berapa orang nnt?

akmadablueberry said...

tu la..perancangan awal nak g 4org..tp myb yg dpt p 2org je kot..lay Rp500,000 xbleh r..over budget coz 2org je y g.. =(

mashimaro said...

mahal la...saya g hari tu 5orang harga kereta Rp400,000 jer...

try akma msg Encik Zaki plak...saya pergi hari tu dia yang uruskan...mybe boleh dpt murah sikit...