Monday, 26 December 2011

Top-up RM10 .. FREE!!!!

.. Assalamualaikum .. 

Hai kawan-kawan HYG yang mashi sayang ^_^ .. entry kali ini nak share rezeki dengan semua .. Pagi tadi buka email dan nampak tajuk macam kat bawah ni ..

..
..


Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IPPBM), Kementerian Belia dan Sukan Malaysia, sedang menjalankan kajian bagi mendapatkan pandangan generasi muda berkaitan isu-isu rasuah di Malaysia.
 
Anda yang berada di dalam kelompok Generasi Belia yang berumur 21 hingga 40 tahun dijemput untuk menyertai survei ini. Jawapan ikhlas anda dapat membantu IPPBM dalam mendapatkan gambaran mengenai fenomena yang berlaku. Anda juga boleh “forwardkan” borang survei ini kepada rakan-rakan yang berumur antara 21 hingga 40 tahun.
 
Sebagai tanda menghargai jasa anda, IPPBM akan memberi sagu hati berbentuk nilai tambah pra-bayar (top-up credit) bernilai RM10.00 kepada 5,000 orang pertama yang menjawab survei ini. Nombor kod top-up akan dikirimkan melalui email kepada anda yang berjaya  selepas pihak IPPBM menerima kesemua 5,000 borang soal selidik yang dijawab oleh responden.


Jadi Kawan-kawan jangan lepaskan peluang keemasan ini .. rezeki siapa yang taknak kan..

Untuk menyertai survei ini sila klik ke url >> KAJIAN RASUAH




jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!! 
[sebagai tanda penghargaan..cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

6 comments:

Spongebob Tercekik said...

yeke. nak try la. thanks

mashitah ismail said...

cepat2 jom jadi 5000 yang pertama .. ^_^

QASEHNYA RANIA said...

join juga...hehehe
jom singgah sini su tag mashi

http://lobaksusue.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html

mashitah ismail said...

harap pu3 dpt top-up free jgk...
^_^
insyaallah nnt mashi join ye..yang lama dulu pun mashi xdpt join..maaf sgt2 tau... :(

SyUhAdA said...

dah jwb jgk survey nie td..

mashitah ismail said...

syuhada:- jom kite sama2 tggu top-up dari KBS ye... hihi