Tuesday, 13 December 2011

mAshi? Kamu kahwin tAk aJak pun!

.. Assalamualaikum ..

Tanggal 2/12/2011, mashi dan family fly away ke Gerik, Perak untuk menguntum bunga di taman .. bukan mashi yang kahwin la tapi pak cik saudara bernikah dengan orang di sana .. saya doakan mereka berbahagia hingga ke akhir hayat ..



best dengar kutbah nikah
mak cik baru

opah dan aki adam

makan beradap

haa farah!! buat aper tu??

nak balik dah..
terima kasih daun keladi ^_^
jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!!
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

4 comments:

c last bongsu said...

cane nak buat logo kite pny tu.. huhu nak jugakkkk..

mashitah ismail said...

su:- itu watermark...mashi guna photoscape...pic bdk kecik tu hadiah dari cik cempaka...

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/01/giveaway-sticker-kereta-aku.html

jom singgah awak ditag lagi ;p

mashitah ismail said...

pu3...insyallah mashi akan penuhi permintaan awak tu k...