Wednesday, 7 December 2011

Segmen Klik Churp Churp Sampai Dapat

.. Assalamualaikum ..


Hai kawan2 .. untuk pengetahuan, semua link churp churp mashi letak di dalam perut 'red bird'[yang duduk di sebelah kiri tu] .. jadi ucapan terima kasih sebab sudi klik 'red bird' mashi ..

Khas kepada kawan2 yang ada akaun churp churp boleh la kita main tukar2 klik .. pastikan kawan2 jujur tau,tak baik tipu ni .. lepas klik 'red bird' mashi terus pm mashi diruangakan komen ye .. dengan hati yang terbuka mashi akan terus klik untuk kawan2 jugak .. ^_^

Yang tiada akaun churp churp, jangan la sedih sebab kawan2 yang baru nak berjinak dengan churp churp boleh terus daftar klik disini
Pendaftaran adalah percuma!!

thanks to Adik ChoChopper sebab wujudkan segmen ini


jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!!
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

13 comments:

Alyza Fisol said...

awk..nk suggestkan awk letak iklan awk kt tepi..sebab sye buka2 blog awk, iklan nuffnang awk kt tengah..ssh skit sye nk baca blog awk...harap awk dpt terima teguran sye ye...untuk kebaikan blog awk jugak..senang readers nak baca..

anyway, salam perkenalan...nice blog yaa... :)

mashitah ismail said...

hai alyza.. mekasih dgn teguran tu .. ^_^ mashi dah cuba ubah .. tolong check boleh x.. skrg iklan tu masih di tgh2 ke?

Alyza Fisol said...

masih lg di tengah time sye check ni.. :)

mashitah ismail said...

oic...jap nak bawak blog masuk bengkel...hehe

G@D!z$ said...

sy dh klik2 :)

mashitah ismail said...

Gadizs: mekasih... ok mashi g terjah blog kamu skrg... ^_^

G@D!z$ said...

sy dr td nk follow blog ni tp xleh...xtau ape mslh arini...sumer sy xleh follow...nnt sy try lg k...

mashitah ismail said...

gadizs: ok xpe...mashi bkn nk tutup blog ni... ia sentiasa terbuka utk gadizs.. selamat datang ke HYG ^_^

G@D!z$ said...

dh berjaye follow & klik2...tenkiu ye

mashitah ismail said...

mekasih gadizs...
rezeki harus dikongsi bersama... sikit2 lama2 tabung churp2 jd bukit la hehe ^_^

aRa ❤ aFiq™ said...

dtg klik2 churp2 cni gak :)

mashitah ismail said...

ara: mekasih ^_^

sweety_nur said...

dtg klik2 churp2 anda n follow jgn lupa wat kt saya plak ...

http://secebisnurkilan.blogspot.com/2011/12/segmen-klik-churp-churp-sampai-cash-out.html