Tuesday, 22 November 2011

Selamat Pengantin Baru

.. Assalamualaikum .. 

Hai kawan-kawan, musim cuti sekolah sinonim dengan aktiviti kahwin-kahwin kan .. Ahad 20/11/2011, bertempat di Pusat Maritim Putrajaya .. merupakan hari bersejarah untuk Cik Suhaida Suid dan suami tercinta .. mashi g sana sebab kak suhana yang jemput .. cantik giler kad kawen dorang .. jadi malas nak taip laju2 .. layan jela gambar2 yang sempat di snap ^_^

 






terima kasih daun keladi (^^,)




jom tolong "anak burung" mashi di ruangan churp churp

2 comments:

Benjy said...

Itulah aktiviti yang paling top sepanjang cuti-cuti sekolah ... bagi yang belum kahwin tu ... apa tunggu lagi .. :)

PS: Benjy cadangkan awak menggunakan komen intense debate ia lebih meriah cuba nengok blog saya. Saya pun guna blogspot juga.

PSS: Jika sudi sokonglah kempen benjy menderma untuk anak2 yatim. anda tak perlu derma wang ringgit cukuplah memberi sokongan di http://www.benjystanis.co.cc/2011/11/kempen-marilah-menderma-selama-15-hari.html terima kasih.

mashimaro said...

jodoh belum sampai lagi... ^__^

bagus cadangan benjy tu..tapi mashi tak tahu mcm mna nak buat...kalau sudi ajarkan la saya.. hehe

mashi dah singgah, tinggal jejak, dan follow blog Benjy....