Friday, 11 November 2011

Kejutan 11.11.11!!

.. Assalamualaikum ..

Hai semua .. ramai blogger yang post tentang keistimewaan tarikh 11.11.11 .. tapi bagi mashi, hari ni nak buat show jap .. gambar di bawah adalah hadiah untuk bakal pemenang contest .. jeng jeng jeng .. harap kawan2 suka ye .. mashi dah buat payment untuk semua barang2 ni ye.. insyaallah isnin sampai la kot kat office .. semoga akan terjalin silaturrahim antara mashi dan kawan2 selepas contest ini nanti .. amin ..

Jumlah hadiah tak dapat dipastikan .. lebih dari 10 orang yang bertuah, nanti pak cik posman datang rumah ye .. untuk sampaikan hadiah dari mashi yang tidak seberapa nie ^_^


angry birds fan

animal smawrtwrap

chopstick hair accessories

cute animal sticky note pad

cute rabbit bookmark

cutety cable manager

cutety ear stick

flashlight earpick

magic fringe holder

medium cable turtle

new magic fringe holder sheet

new sanitary bag

pear note pad

saplings smawrtwrap

Multi-functions Eye Shade
Di hari jumaat yang penuh keberkatan ni, mashi nak buat  pengumuman .. Ada hadiah khas untuk kawan2 yang terakhir sekali join contest .. tetapi kepada sesiapa yang dah dapat hadiah khas, nama dia tak akan masuk untuk luckydraw .. sebab mashi nak bagi hadiah seorang 1 je dapat .. baru la adilkan!! :)

terima kasih daun keladi (^^,)



jom ramai2 tolong lepaskan 
"anak burung" !! ^_^

8 comments:

Citra NaniZam said...

Alhamdulillah.. harini anniversary citra yg ke 11..
bestnya hadiah2 tu.. hope ada luck!!

mashimaro said...

happy anniversary citra!! (^^,)
insyaallah , kalau rezeki citra .. x kemana..

QASEHNYA RANIA said...

betol3x(upin n ipin kata yew)
hehehe

QASEHNYA RANIA said...

MASHI....su nak email u boleh tak??? nak minta tolong cikit..hehehe

mashimaro said...

qasehnya rania: doccat88@gmail.com

QASEHNYA RANIA said...

jom join GA lagi ..i tag u... jom tgk

Noor Nazrah said...

aku ada luck x?

mashimaro said...

tuah ayam nmpk di kaki,
tuah noor nazrah nmpk dlm balang plastik...
hehe