Sunday, 13 November 2011

KaMi PeNcInTa KuCiNg

.. Assalamualaikum .. 

banner KPK
Hai kawan2, tak ada idea nak update blog .. tup tup idea dari KPK(kami pencinta kucing) buat mashi tersenyum sorang2 dalam bilik .. housemate sedap tidur tapi mashi pulak jadi burung hantu ^_^


Kelab KPK memang ramai peminat 97,127 like pada 13.11.2011, 10.30pm .. fanpage ni khas untuk orang2 yang minat haiwan @ kucing sahaja .. siapa yang tak minat pun boleh jugak 'like' untuk belajar menyayangi haiwan .. nanti tak adalah kes macam ini berulang lagi :( ..

"setiap doa haiwan akan dimakmulkan allah swt", bak kata2 abah mashi

Layan jer gambar kat bawah ni mashi curi kat page KPK .. ampun .. comel + geram tengok .. buat cuci mata kawan2 dari tengok artis seksikan?? hehe (^^,)





Terima kasih daun keladi, sudi membaca blog mashi yang serba kekurangan ini .. (^^,)



jom tolong "anak burung" mashi di ruangan 
churp churp

10 comments:

FarEast said...

Salam Mashi.... faiz pun pecinta kucing jugak... :)

mashimaro said...

waalaikumusalam faiz..jom ramai2 kumpul pecinta kucing kat sini ^_^ ..

faiz, dah like KPK(kami pencinta kucing)di facebook?

FarEast said...

mashi.. done :)

hazwani said...

mashi..ada tag utk mashi yer

http://hazwanimohd.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-lighta-shadowee.html

mashimaro said...

hazwani:- thanks, insyaallah nnt mashi join..last date 25 nov kn... ^_^

wani mohd said...

thanks mashi...

mashimaro said...

sama2 wani ^_^

AkmaFaizal said...

saye pun suke kucing..ade bela sekor kat umah ni..hehe :)

mashimaro said...

@akmafaizal: kim salam mashi kat kucing akma tu boley? meoww ^_^

Jasa Pembuatan Website said...

saya senang kali la ama cerita awak ni