Thursday, 23 February 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

.. Assalamualaikum ..


Klik Banner utk join (^^)

 "I follow you, follow me back"
Segmen nie adalah satu peluang keemasan utk blogger2 macam mashi untuk tambah kawan2 .. suka suka suka (^_^) ..

Bak kata Mr Doctor [MD] ::

Kadang-kadang disebabkan jumlah follower yang ramai membuatkan kita terus bersemangat untuk mempertingkatkan mutu blog kita.. InsyaAllah, kalau entry kita menarik, pasti followers ni akan datang jenguk jugak blog kita suatu hari nanti melalui dashboard..

Mashi nak tanya MD boleh tak?

Kalau segmen nie dapat penyertaan yang banyak mesti ada byk group2
Contoh : A, B, C, D . Setiap group ada 50 orang blogger dan nama mashi di dalam group A. Boleh tak kalau mashi nak follow blogger yang dalam group B, C, D atau mashi hanya boleh follow ahli dalam group A sahaja?

Mashi pilih :: 1 group = 50 orang

(^_^)

- tag kawan-kawan -

jom semua klik sekali dekat 'red bird' mashi!!
[cian dia sorang2 dekat sebelah kiri tu]

81 comments:

QasehnyaRania said...

hahaha..baru j datang nak join juga..tengok2 nama kita la tuh..hehehe:)

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. Hai Mashi.. TQ join ya.. 50 ya? Ok i take note of that.. Mashi boleh follow group lain tapi kena masuk la blog diorang.. kena tggalkan link mashi.. sebab diorang tak tau mashi follow diorang dan diorang pun cuma follow group diorang ja.. faham x?

P/s : MD akan letak link blog skali dalam list nanti..

mashitah ismail said...

QasehnyaRania: harus la nama yg sentiasa bermain di fikiran mashi.. hehe

mashitah ismail said...

Mr. Doctor: Ok mashi dah faham.. ee tak sabar nak tunggu group tu siap.. (^^)

Aisyah Hazirah said...

jalan2 & follow sini ^-^

yana yani said...

http://lyanna95.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

dari segmen yg sma..done follow sini

mashitah ismail said...

aisyah hazirah: terima kasih daun keladi (^^)

mashitah ismail said...

yana yani: terima kasih.. mashi dh follow blog yana juga (^^)

Fazi Isma said...

done follow... =D thanks

mashitah ismail said...

fazi isma: thanks (^^)

GBM said...

singgah dr segmen yg same. follow~:)

mashitah ismail said...

GBM: terima kasih (^^) mashi akan jejak blog awak semula :)

Cik Saila said...

haii, thx u :) sy dh follow awk jugaaa :))

mashitah ismail said...

cik saila: most welcome (^^)

~ ADANDO ~ said...

TQVM....

follow you...!!!!

Ayumi Comot said...

mashi, ayu nak follow sini..ayu pun dri segmen ni gak...tapi laptop ayu ni xleh follow kat widget. boleh follow kat nav bar jep..kalau mashi nk letak nav bar, gitau ayu kat shoutbox ek? nnt ayu da add leh la mashi remove balik,huhu..sori bebankn mashi..tapi kalau xleh xpela...kalau nk unfollow ayu pun xpe..ayu mmg xleh nk follow kalau xde nav bar tu:)

Citra NaniZam said...

kak citra dtg balas kunjungan dan follow tq dear

Amirah Zulhijjah said...

awak..mira dari segmen yg sama,..mira follow blog awak..=)

Amirah Zulhijjah said...

mira follow u dr segmen yg sama..^^

Ayesha Ramlee said...

hai mishi, terima kasih follow blog ayesha :D

http://chikimaruko.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Hazwani Zan Juhari said...

dari segmen yang same juge.
done follow you dear.
tengs cz follow me :)

Cik Kay Jue said...

CKJ datang ni.. dr segmen yang sama.. follow u back..thanks yeah.. >_<

Srikandi Bonda said...

Salam. Thanks for coming dear. Nice blog.. SB follow sini from da same segmen. :)

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

http://secret-domokun.blogspot.com/

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

http://secret-domokun.blogspot.com/

Rafflesia™ said...

salam..
syieda folo cini :)

QasehSuci said...

salam ukhwah...keep in touch...k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Ally Lynn said...

hi terima kasih sbb sudi singgah blog . saya dtg follow sini :D

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

tq follow blog dila..dh follow sni blk;)

akuamir said...

boleh boleh,, nak tekan follow banyak2 kat blog mashi lah,,haha..^_^

masz amysya said...

follow blog cute nie:)

mn6bil said...

time kaseh si daun keladi
kpd yg sudi ikuti
blog saya nie
keep on blogging
nice decoration,nice story
for us to share with..

mashitah ismail said...

terima kasih diucapkan kepada blogger2 yang mashi syg sgt2 sebab sudi follow blog HYG.. (^_^)

[ wanni ] said...

folloe mashi :D

mashitah ismail said...

wanni: terima kasih (^_^)

adysutera said...

follow sini jugak... singgah blog i k. hehehe :P

anim said...

done follow back :)

Aqilah Khairri said...

Hai Mushi.
Aqilah follow awak #272 tuu
Nampak tak ? Hehe
Sudi-lah follow aqilah balik tau

http://aqilahberbicara.blogspot.com

#Group 3 > Segmen MD

Cik Aini Lavender's said...

mashi...thanks ye dtg ai pnya blog n follow,ai follow sini =p

btw salam perkenalan :)

mashitah ismail said...

hai aqilah... ok mashi terjah blog awak jgk (^^)

mashitah ismail said...

cik Aini Lavender's: salam perkenalan juga (^^)

Arina Shamsul said...

saya datang dari segmen MD, :) datang sini untuk follow kamu,jemput singgah blog saya pulak ye,kalau sudi follow sekali :)


salam perkenalan dialam siber :)

IZZATI MUSTAFA said...

salam perkenalan,,done follow u,follow me bck k dear :),.tq

missina said...

haii,,dtg balas kunjgn,,dan follow skali,,happy blogging,,

mashitah ismail said...

arina:- dh follow awak jgk :)
izzati & missina:- salam perkenalan :)

Elia Laily said...

thaz follow..follow sini yea..

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

follow dr group 3

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

P#eoniX said...

terjah sineh balik...salam kenal....

miya said...

follow u!!

mashitah ismail said...

elia laily
NZ si panglipur lara
p#eoniX
miya :- mashi dh follower blog kawan2 semua (^^)

Nurul Aisyah said...

dah follow :)

Apai said...

aigo!! Thanks for supporting my blog Mashi Maro (kekekek!!!). Followed!

shar90 said...

eloo mashi... dah poloe jgak, senang2 dtg r blog ni lg... hehee :P

aReLaN said...

time kasih sudi follow blog saya.dah follow sini balik.salam perkenalan dari segmen sama

fazillatul najla said...

done follow u..thnks sbb follow kitew..:)

Putri N@ilofar said...

Salam ziarah...

done follow u! salam ukhwah!

cahaya hidayah said...

im coming my dear...i follow u back...jemput baca entry kali ni yep...
http://shahrunnur214.blogspot.com/2012/02/wanita-mana-yang-paling-cantik.html

Syasya Johan said...

terima kasih,,dah follow sini semula ke 309

SyahiRah ILyana said...

salam kenal.. da follow u back!

✿Gucciey Lavender✿ said...

done follow u too :)

syamira zainan said...

done follow u.. :)

HuNNy said...

follow u back, beb

Tyra Faiera said...

saya datang untuk follow kamoo dari segmen MD group 4 no 20.follow saya balik :)

tyra-faiera.blogspot.com

Helmi Dk Lukasz said...

hyep
dr segmen sama. . .
tq coz follow my blog. . .
dah follow cnie gak. . .=D

cakarewala said...

same segmen , but group 2 num28 . nice to meet :)

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

hazrina said...

kite datang sini...hati kite berbunga lavender..hik3

Chenta Eyfa Najibrz said...

Salam & singgah cni sbg folowez yg ke-320..Salam perkenalan

Akyla said...

Follow sini :)

Teih Misza said...

Hai. Sy dah follow kamu. Dari segmen yg sama,group 2. Jemput dtg blog sy yea
http://shaeyzawrote.blogspot.com/

Emas Putih said...

saya dari group 2.. follow me ya http://kisahemasputih.blogspot.com/

CikNana said...

i follow u back dear..hehe

wAniE mEimAy said...

327 melaporkan diri...hihi...done follow u

Azura @ cik buaya said...

follow sni dr segmen sama :) cik buaya dr group 2 :)

Unknown said...

hi! we sell handmade soaps!! pls do visit our blog~~! thank you~~ 감사합니다

merahitujambu said...

wah ramai yg dtg sini komen..mesti lagi ramai follow

mashitah ismail said...

hehe alhamdulillah.. tapi kan masih tak boleh lawan follower blog merahitu jambu (^^,)

Nik Lisa said...

singgah sinii. :D

Qaseh Gifts said...

:) All the best untuk semua yang join!

Pentingnya Nota/Kad ucapan Terima Kasih

FEDO said...

i folow folow ja...hahahha

QasehnyaRania said...

salam mashi mana pergi lama menghilang...=)
miss u dear ..